2012. április 3., kedd

Genertel Kötelező Biztosítás Kalkulátor 2013 - Genertel

Kötelező Biztosítás Kalkulátor 2013

Vegye igénybe Ön is kedvezményes KGFB díjunkat!


Ehhez az alábbiakat kell tennie:
  • április 1 – május 30 között köti meg új KGFB szerződését és
  • felmondja jelenlegi szerződését minimum 30 nappal az évforduló előtt.
Szerződő adatai
Nincs
A forgalmi engedélyben van külön üzembentartó bejegyezve?

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás szerződője a bejegyzett üzemben tartó lehet, és csak az üzemben tartó hiánya esetén lehet szerződő a jármű tulajdonosa. Amennyiben tehát van üzembentartó, a tulajdonos nem lehet szerződő!

férfi
A tulajdonos személye (férfi/nő/nem természetes személy)

A tulajdonos adatainak megadása az adatkezelési tájékoztatóban írt adatellenőrzési feladatok elvégzése érdekében szükséges társaságunk részére.




Önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat (név, valamint fenti e-mail cím és telefonszám) tájékoztatás, üzleti kommunikáció, marketing és piackutatási célból a Genertel Biztosító Zrt. kezelje és részemre közvetlen megkeresése módszerével, így különösen elektronikus levelezés, vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján, az általa kínált összes szolgáltatás kapcsán reklámot közöljön, valamint ugyanezen célból adataimat továbbítsa a Generali Csoport többi tagja (Generali-Providencia Zrt., Generali Alapkezelő Zrt., Európai Utazási Biztosító Zrt., Generali Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár, Generali Egészségpénztár, Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zrt., Europ Assistance, Generali a Biztonságért Alapítvány, Famillio Befektetési és tanácsadó Kft.) számára.