2012. január 29., vasárnap

Aegon - kötelező biztosítás kalkulátor 2013 aegon

Miért válasszon minket ?

  • Kötelező biztosítását percek alatt online megkötheti,
  • a szerződéskötésről azonnal igazolást küldünk e-mail címére,
  • bankkártyán ill csekken is fizetheti az első biztosítási díjat.
A kötelező biztosítás kedvezménnyel csökkentett éves díja nem lehet kevesebb, mint 7.992 Ft. Az itt felsorolt kedvezmények csak egy kötelező biztosítási szerződés után és csak egyszeresen, a legmagasabb összeggel járnak A kedvezmények magánszemélyek által és csak személygépjárműre kötött szerződésekre vehetőek igénybe. 2013. évre.

Együttkötési kedvezmény

Együttkötési kedvezmény érvényességi feltételei, és az azokhoz tartozó kedvezmény értékek:
a) Ha a szerződő, vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója, a KGFB szerződés megkötésének napján az AEGON biztosítóval olyan lakásbiztosítást köt, amelynek az állománydíja minimálisan 18.000 Ft/év.

A kedvezmény mértéke 5 000 Ft

b) Ha a szerződő, vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója a KGFB szerződés megkötésének napján az AEGON biztosítóval egyéni életbiztosítási szerződést köt. Az AD01 (AEGON Balesetbiztosítási Program) nem vehető figyelembe.
A kedvezmény mértéke 10 000 Ft

c) Ha a szerződő, vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója, az AEGON biztosítóval a KGFB szerződés megkötésének napján, a KGFB-vel azonos járműre, olyan casco biztosítást köt, amely törés biztosítási fedezetet is tartalmaz. Nem természetes személy esetén ez a kedvezmény akkor is jár, ha Vállalati Vagyonbiztosítást köt az AEGON biztosítóval.
A kedvezmény mértéke 2 500 Ft

d) Ha a szerződő, vagy a vele azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozója a KGFB szerződés megkötésének napján az AEGON biztosítóval AD01 (AEGON Balesetbiztosítási Program) biztosítást köt és a balesetbiztosítás dijfizetés gyakorisága éves. A kedvezmény mértéke 5 000 Ft

Az együttkötési kedvezmény nem jár a szerződésre, ha a szerződésen netGFB kedvezményt érvényesítenek. Az Együttkötési kedvezmény összegét a teljesülő feltétel alapján, és a KGFB-hez kapcsolódóan hivatkozott termék fajtától függően kell megállapítani. Amennyiben egy szerződésre az a) b) c) d) pont alapján is járna az Együttkötési kedvezmény, akkor azt az egyet kell alkalmazni, amelyik alapján a nagyobb kedvezmény jár a szerződésre. Ha a szerződő jogosult mind Partner, mind Együttkötési kedvezményre, akkor a kettő közül csak a magasabb mértékű kedvezményt lehet figyelembe venni.

Kérjük, hogy az alábbi adatok megadásával kezdje el a 2013-as kötelező biztosítás díjkalkulációját.

A gépjármű kategóriája
Szerződéskötés oka
Kockázatviselés kezdetének igényelt időpontja